Anabilim Dalı Başkanımız Prof. Dr. Münevver ÇETİN, davetli olarak katıldığı İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü'nün X. Eğitim Çalıştayında açılış konuşmalarını gerçekleştirdi

Eğitim Yönetimi ve Denetimi Anabilim Dalı Başkanımız Prof. Dr. Münevver ÇETİN, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü'nün X. Eğitim Çalıştayı Kapsamında İYTE Gösteri Merkezinde Yükseköğretimde Dijital Ekosistemi, Akademisyenlerin Değişen Rolünü ve Yeni Nesil Dijital Öğretim Yöntemlerini değerlendirdi. Bu çalıştay kapsamında katılım gösteren üniversitenin üst düzey yöneticileri, akademisyenleri ve öğrencileri adına teşekkür plaketlerini İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Gamze TANOĞLU takdim etmişlerdir. Hocamızı tebrik ederiz.

x foto.jpg (497 KB)