Atatürk Eğitim FakültesiEğitim Yönetimi Teftişi Planlaması ve Ekonomisi Anabilim Dalı

Eğitim Yönetimi Teftişi Planlaması ve Ekonomisi Anabilim Dalı

2017 Yılı Eğitim Bilimleri Etkinlik Arşivi

Bölümümüz klüplerinden Gelişim ve Öğrenme Klübü 19 Nisan 2017 Çarşamba günü doğum Psikoterapisti- Psikodrama Terapisti ve Eğitmeni Uzman psikolog. Neşe Karabekir'i Doğum Psikodraması hakkında seminer vermesi için ağırlamıştır. Resimler için tıklayınız (1 - 2 - 3)

Bölümümüz öğrenci klüplerinden psikoloji ve gelişim klübü 4 Nisan 2017 Salı günü "Sessiz Dünya Farkındalığı" etkinliği ile Arş. Gör. Bilge Nuran Aydoğdu'yu, Psikolojik Danışman Ferit Güneş'i Elvan Tamyürek Özparlak ve Gül Yiğit'i ağırlamıştır. Resim için tıklayınız. Duyuru için tıklayınız.

Bu sayfa Eğitim Yönetimi Teftişi Planlaması ve Ekonomisi Anabilim Dalı tarafından en son 20.04.2017 22:24:52 tarihinde güncellenmiştir.